Owxrmqjqpgytfqnqnxl0

Skriv den boka - Stjernemedlem

Følger deg til mål

Meld deg på!

Mange entreprenører og kreative drømmer om å skrive bok. De aller fleste trenger hjelp til å prioritere prosjektet sitt for å komme i mål. Dette medlemskapet er en fantastisk anledning til å opprettholde motivasjonen og bli inspirert. Ikke minst vil du jevnlig ta steg framover fulgt opp av ansvarlighetspartnere.

Alle våre medlemmer er stjerner. Forlaget vårt heter Stjerneforlaget fordi vi ser på våre lesere, kurselever og medlemmer som en ressurs. Vi vil at du skal skinne slik at andre igjen kan ha gleden av din kompetanse og dine evner. Derfor er det viktig at du får skrevet den boka.

Som stjernemedlem får du:

  • Mail en gang i måneden med tips og inspirasjon du trenger
  • Hjelp til å holde fokus i en Facebookgruppe (som tar minimalt med tid)
  • Invitasjon til jevnlige stjernetreff på nett, i Ås og Oslo (Kan møtes andre steder i landet også)
  • Tilgang på ressurser som hjelper deg med å skrive den boka
  • Rabatt på bøker og kurs
  • Tilbud om gratis nettkurs
  • Først i køen ved eventer, retreater og kurs med stjerneutsikt

Vi setter vår ære i å gjøre det så enkelt som mulig for deg. Medlemskapet skal være til hjelp, inspirasjon og støtte framfor en distraksjon i skrivearbeidet.

Det er NÅ vi legger grunnmuren for medlemskapet. Det betyr at vi vil være opptatt av hva som fungerer godt for DEG. Du vil bli ekstra godt fulgt opp i denne fasen.

Hvis du vil ha hjelp til å skrive boka di og samtidig være med oss på å lage et fantastisk medlemskap, er tiden inne.
Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med deg og ha deg med på stjernelaget.


Instruktørene dine


Siw Christiansen og Per Steinar Hoftun
Siw Christiansen og Per Steinar Hoftun

Siw og Per Steinar medlemskapets ledestjerner og dine anvarlighetspartnere. De vil bidra til at du holder fokus og kommer i mål med prosjektet ditt.

Siw er forfatter og grunnlegger av Stjerneforlaget. Per Steinar er forlagets tekniske support. Han har også gjort layouten for flere av Stjerneforlagets bøker. Begge skriver ulike typer tekster, de er pedagoger og gleder seg til å bli kjent med deg og prosjektet ditt.


Ofte stilte spørsmål


Når starter og slutter medlemskapet?
Vi tar inn medlemmer 2-3 ganger i året. Dørene er da åpne i en begrenset periode. Du kan avslutte medlemskapet når du vil. Så lenge du er medlem vil du beholde prisen du meldte deg inn for. Melder du deg ut og vil tilbake, er det den siste medlemspriser som gjelder.
Når får jeg tilgang til stjernestiene, rabatter og fokusgruppa på Facebook?
Så fort du har betalt, har du full tilgang til ressursene og sosiale treff på og utenfor nettet.
Hva skjer hvis jeg ikke har lyst til å være medlem lenger
Vi ønsker bare stjernemedlemmer som trives med medlemskapet og oss. Når du ikke vil være medlem lenger, er det bare å gi beskjed om at du vil avslutte medlemskapet.
Får man gitt ut bokprosjektet sitt på Stjerneforlaget hvis man er medlem?
Vi kan ikke love å gi ut bokprosjektet ditt hos oss, men vi kan love å hjelpe deg så langt du trenger det - gjerne til du står med en utgitt bok i hånda. Men først må du jo skrive den, så meld deg på nå.

Kom i gang nå!